ohradní zeď s branou

Ohradní zeď vymezuje plochu hřbitova na všech čtyřech stranách. Je postavená převážně z kamenného zdiva a omítnutá, část je betonová. Koruna zdiva je nahoře zkosená na obě strany, kryje ji vedle sebe kladený šindel obdélného tvaru. Vlevo od brány je zeď bez omítky, pravděpodobně nově vyzděná či přeskládaná. Hřbitov je přístupný bránou, situovanou v severozápadním úseku ohradní zdi. Tvoří ji vysoké režné cihelné hranolové sloupky, do nichž je osazena kovářsky zpracovaná dvoukřídlá kovová brána. Její svislé pruty, zakončené liliovitým hrotem, zpevňuje nahoře a dole vodorovná příčle. Na prutech jsou umístěny rozviliny se třemi stočenými stonky. Nahoře je na sloupcích zasazena ozdobná mříž se zvlněnými motivy se stočenými konci, u některých s hvězdou. V mříži se nachází směrem ke středu se oble zvedající pás s nápisem „JCH BIN DIE AUFERSTEHUNG UND DAS LEBEN“ a pod ním menší s odkazem na citaci z bible (Jan XI., 25.). Ve vrcholu mříže je zasazen krucifix s trojlistě ukončenými břevny.