kaple sv. Isidora

Drobná zděná omítaná stavba obdélného půdorysu se sedlovou střechou krytou břidlicí. Všechny fasády člení lizénové rámy a vpadlá, na rozích vykrajovaná pole s hrubě strukturovanou omítkou. Fasády jsou zakončené profilovanou římsou, nad ní jsou výrazně tvarované štíty – průčelní štít je volutový s převýšenou střední částí zakončenou segmentovým obloukem, ve vrcholu je křížek, v ploše štítu je ve štuku proveden rovněž motiv kříže. Zadní štít je jednodušší, rozeklaný do tří oblých výběžků, v ploše štítu je nika. Kaplička je bez oken, vstup je segmentově zaklenut, lemován profilovanou šambránou s klenákem ve vrcholu. Dveře jsou dřevěné, novodobé. Prostor kapličky je zaklenut segmentovou klenbou, mensa je zděná, nesená rovněž klenbičkou.