torzo skleníku

Jde o úzký patrový dvoukřídlý objekt na půdorysu tvaru písmene L. Je vyzděný z cihel, omítnutý (omítka dnes zčásti chybí). Východní křídlo má západní fasádu jednoduchou, členěnou pouze obdélnými otvory zhruba stejných rozměrů – dva jsou v přízemí a jeden v patře, nad levým přízemním otvorem. Jižní průčelí je bez otvorů a pravděpodobně stejně tak i fasáda východní (je do značné míry zakrytá vegetací). Severní křídlo má jižní fasádu prolomenou obdobnými otvory, jako jeho soused. V přízemí jich je pět nebo šest (v době popisu byl objekt nepřístupný díky oplocení a některé detaily tak nebyly viditelné), v patře pak dva – blíže krajům stěny. Západní průčelí je bez otvorů, v severním je viditelný otvor jeden - s dvěma průduchy po stranách (boční a zadní stěny objektu jsou zakryté hustou vegetací). Střecha je pultová, krytá bobrovkou, ve střeše východního křídla je cihlový komín.