náhrobek IV. s litinovým křížem

V prostoru hřbitova na starém zatravněném hrobě je vztyčen náhrobek s kamenným podstavcem a litinovým krucifixem. Podstavec je členěný na širší římsou oddělený sokl, hranolový dřík s reliéfní postavou zřejmě Panny Marie a římsu, uprostřed půlkruhově vzedmutou, zdobenou květy. Krucifix má ploché provedení, dole rozšířené do podoby drobné edikuly s kanelovanými pilastry a římsou vzepjatou do štítu. Vnitřní plochu zdobí drobná reliéfní postava anděla, na římse jsou silně zkorodované dekorativní doplňky, snad také andílci. Břevna kříže pokrývá reliéfní vegetabilní dekor, ramena mají plastické zakončení s květy. Ve vrcholu svitek se zkratkou INRI, po korpusu Krista se zachoval jen otvor v kříži. Nad patou kříže je připevněna oválná kartuše pro nápisové pole, lemované věncem převázaným stuhou.