měšťanský dům - Wechova lékárna

Výrazně exponovaný dvoupatrový dům v jižní linii hranice, vymezující plochu Velkého náměstí. Obě pole loubí zrušena a zaslepena. Prostory přízemí osazeny jednotícím dřevěným mírně vysazeným výkladcem se začleněnými pravoúhlými vchody. Fasáda hladká novodobá z roku 1932 setřela původní členění. Novodobá asymetrie trojice okenních os se projevuje osazením pohledově levé krajní osy čtyřdílnými kastlovými okny jednoduché osnovy s pevným středovým svislým poutcem. Zbývající okenní osy jsou osazeny trojdílnými kastlovými okny jednoduchého členění. Zachovaná dispozice přízemí je členěna dvěma poli zaslepeného loubí s křížovou klenbou vpravo a vlevo pak plochostropým polem. V navazujících původních prostorech převažují valené klenby s výsečemi, ojediněle křížové. Přízemí dvorního křídla dochované s plocým stropem, valenou klenbou na výsečích a placky. Patra jsou povětšinou plochostropá. Nejstarší částí objektu sklepní prostory s dochovanou zčásti kamennou valenou klenbou. Objekt je zastřešen sedlovou střechou s hřeben souběřně s linií strany náměstí.