měšťanský dům

Jednopatrový řadový dům na hloubkové parcele v přihrazené části města, tzv. Vartě. Zděný, sklepy kamenné, přízemí ze smíšeného zdiva, patro cihlové. Omítky hladké, štukové. Hlavní průčelí trojosé, v soklové části po stranách dvě mělké niky, ve středu obdélný otvor vstupu. Ve zvýšeném přízemí dva okenní otvory, v patře tři okna s mělkou šambránou. Hlavní římsa jednoduché profilace. Zadní průčelí dnes trojosé, pravou osu tvoří novodobé uzavření chodby s oknem v patře a dřevěným rámem dveří přízemí. Levá okenní osa v přízemí i patře původní, ve středu trojdílná okna přibližně v ose mezi okenními osami původními. Střecha přetažena, podhled bedněný. Střecha valbová, krytá šedými azbestocementovými šablonami.