vila

Vila vybudovaná ve svažitém terénu, čímž hlavní průčelí spočívá na vysokém soklu s pásovou bosáží prolomeném okny a vstupem. Symetricky řešenou fasádu člení osový rizalit s předloženou vstupní terasou a dvouramenným schodištěm. Hlavní vstup s vodorovným nadpražím flankují obdélná dvoudílná okna ve špaletách, s profilovanými šambránami s ušima, obdélnými parapetními výplněmi a v ose překladu s vysokým klenákem nesoucím nadokenní římsu. Totožně řešena i okna krajních jednoosých polí, která spočívají na průběžné podokenní římse. Nároží jsou členěna pilastry nesoucími profilované kladí. Fasádu prvního podlaží obloženou keramickým obkladem odděluje kordonová římsa. Totožně jsou řešena i boční a zadní průčelí. Rizalit člení nepravá pásová bosáž. Korunní římsa na konzolách a se zubořezem nese valbovou střechu.