městský dům

Jednopatrový řadový dům ze smíšeného zdiva s hladkou fasádou o čtyřech okenních osách. Okna jsou prolomena jen v patře, přízemí má ve třetí ose pravoúhlý vstup do domu a ve čtvrté novodobý pravoúhlý výkladec. Čtyřtabulková okna jsou osazena hladce, bez rámování. Omítka světle šedé barvy. Pravé průčelí domu neomítnut - na pološtítu je patrná struktura zdiva a dva zaslepené kulaté větrací okénka do podstřeší. Valbovou střechu domu, orientovanou hřebenem souběžně s průčelím, s novým krovem a půdní vestavbou prolamují do ulice dva vikýře. Krytina eternit. Dvorní průčelí bez architektonického členění má jen jednu okenní osu s novými okny (horní čtyřtabulkové, dolní šestitabulkové. Omítka stejná jako na průčelí do ulice. Dvorek vybetonován.