městský dům

Řadový jednopatrový dům o třech okenních osách a atikou. Fasáda šedé barvy. Okna jsou dělená na dvě křídla, jen v atice jsou boční okenní osy slepé a uprostřed je okno do půdního prostoru - šestitabulkové. Okna jsou osazena ve štukových neprofilovaných šambránách bílé barvy, které v přízemí dosedají na sokl a tak začínají až v jedné třetině výšky okna. V pravé ose v přízemí osazen portál s poloeliptickým záklenkem a plochým klenákem ve vrcholu, v něm novodobá vrata ze dřevěných latí, se skleněnými výplněmi. Fasáda horizontálně členěna jednoduchou kordonovou římsou nad přízemím, třikrát profilovanou nad prvním patrem. Zadní průčelí bez štítu, se šedou omítkou, o dvou okenních osách, má připojen přízemní objekt, nad ním na traverzách betonový balkon s jednoduchým zábradlím ze železných trubek. Vstup z prvního patra jednokřídlými dveřmi. Okna typová - v prvním patře jedno čtyřdílné, dveře na dvůr pravoúhlé, dvoukřídlé se skleněnými výplněmi. Zadní průčelí bez dalšího architektonického členění. Střecha polovalbová, krytá eternitem, dvorek je vybetonován a částečně zatravněn.