hřbitov s náhrobky

Plocha židovského hřbitova je téměř čtvercového tvaru. V jižní části se nachází několik stromů, zatímco severní část je pouze zatravněná. Hlavní hřbitovní osou je cesta, vycházející od obřadní budovy a lemovaná alejí. Na konci této cesty je u ohradní zdi umístěn památník židovským obětem první světové války. Starší část hřbitova je jižně od středové osy, novější pak severně. Náhrobky jsou umístěny v poměrně symetrických řadách. Jsou mnoha různých typů, materiálů i velikostí – řada z nich je z žuly, některé mají reliéfní výzdobu. Velké množství nápisů na náhrobcích je německých, menší počet pak hebrejských. Dosti hrobů ve starší části je dnes pokryto příkrovem břečťanu, takže jejich vzhled není patrný. Na severní straně hřbitova - u ohradní zdi - se nachází poměrně velké zděné kolumbárium.