venkovský dům

Stavení obdélného půdorysu, delší stranou proti kopci, kratší do ulice. Jednoposchoďové se sedlovou střechou krytou eternitem. Vstup z čelně pravé strany, dveře historizující, jednokřídlé. Strana průčelní do ulice v přízemí čtyřosá, v poschodí čtyřosá; okna dvoukřídlá, pravoúhlá, čtyřtabulková, zapuštěná. Barva fasády žlutavá a barva caput mortuum na vystouplých šambránách a pásových římsách. Šambrány ploché, stejně tak pásová římsa. Korunní římsa přechází přes průčelí, nad ní ve štítu dvě okna na výšku se segmentem nahoře. Západní strana domu dva páry oken v obou podlažích, stejných jako do průčelí a celkem čtyři okna užší a menší v obou podlažích. Před domem je pletivový plot na podezdívce vyzděné z pískovcových kvádrů.