kaple Navštívení Panny Marie

Zděná kaple omítnutá vápennou omítkou je čtvercového půdorysu s půlkruhovým závěrem a se dvěma okny s půlkruhovým záklenkem po stranách lodi. Průčelí je jednoduché se vstupem s kamenným ostěním a kazetovými dveřmi s hlubší řezbou. fasáda členěná na nárožích a kolem vstupu lizénovými rámci. Celou kapli obíhá profilovaná korunní římsa, nad níž se v průčelí tyčí štít ve vrcholu opatřený kamennou piniovou šiškou. Pod korunní římsou je nad osou dveří vsazena kamenná čtvercová deska s letopočtem opravy (r. 1964). V hladkém trojúhelníkovém štítě též v ose dveří je drobná nika s dvířky. Na hřebenu sedlového krovu je šestiboký sanktusník s lucernou a cibulí s makovičkou. Sanktusník je krytý měděným plechem. Střecha je krytá břidlicovou krytinou.