ohradní zeď s branami a výklenkovými kaplemi

Ohradní zeď na nepravidelném půdoryse, zhruba sledující půdorys kostela, vystavěná z lomového kamene, omítaná, krytá prejzy. Při nároží stojí dvě identické barokní kapličky: v JZ nároží kaplička sv. Cyrila a Metoděje, v JV nároží pak kaplička Panny Marie. Kapličky jsou tvořeny stěnou s nikou kasulového tvaru a dvěma pilíři, vynášející vzedmutou, vícekrát zalamovanou římsu. V nice jsou vsazeny na plechu malované obrazy, z nichž obraz P. Marie je silně poškozen (dolní část zcela zničena). Patrně novější obraz Cyrila a Metoděje je v nepoměrně lepším stavu. Světci jsou znázorněni stojící: vpravo Metoděj, vlevo Cyril. Metoděj je zobrazen s kratším plnovousem, v bílém splývavém rouchu. V pravé ruce drží biskupskou berlu, v levé pak štít, znázorňující Poslední soud. Cyril je oděn v červený šat a modrý plášť. Svou levou rukou podpírá a pravou přidržuje bibli. V pozadí je naznačená krajina s nízkým horizontem, za postavou Cyrila se rýsují obrysy hor a kříž. Na jihu a západě se zeď otevírá dvěmi barokními branami.