měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům o čtyřech okenních osách s atikou a dvěma oblouky arkád. Na průčelí použity glazované cihly červené barvy; nárožní lizény, pásová bosáž atikového patra a architektonické detaily v béžové barvě. Horizontální členění profilovanou kordonovou římsou nad přízemím a prvním patrem a uzavřeno korunní římsou atikového patra se zubořezem a vlysem, v němž se střídají triglyfy a prázdné metopy. Nad římsou atika s akroteriony. Čtyřtabulková křížová okna prvního patra spočívají na společné podokenní římse. Po stranách jsou zdobena pilastry s jednoduchou patkou a hlavicí, v nadpražích ve středu plochý klenák se zdobnými festony. Kompozici oken ukončuje u 1. a 4. okenní osy trojúhelníkový rozeklaný štít se zubořezem, v jehož středu vyrůstá z volutového podstavce pylon, u 2. a 3. okenní osy rovná nadokenní římsa se zubořezem. Parapetní výplň tvořena rámem dvou pilastrů, mezi nimiž se nachází vpadlé obdélné pole. V úrovni suprafenester prvního patra patrné zbytky ornamentálního vlysu. Čtyřtabulková křížová okna druhého patra spočívající na průběžné podokenní římse, jsou osazena do lištových šambrán s ušima a podloženým klenákem ve vrcholu. Parapet s čabrakou. Podloubí je sklenuto dvěma poli křížové klenby. Stěna přízemí prolomena vlevo portálem se segmentovým záklenkem a odrazníky. Hlavice zdobené festony. Ve vrcholu záklenku plasticky pojednaná kartuš s nápisem „65“. Dvoukřídlé dveře s nadsvětlíky, zdobené obdélnými rámy s vegetabilním motivem. Vpravo výkladec s novodobou výplní. Patrové dvorní průčelí o čtyřech okenních osách s bílou fasádou bez architektonických detailů. Plastová okna osazena ve výřezech bez šambrán. Okno 4. osy přízemí asymetricky umístěné. Valbová střecha, krytina eternitová. Krov hambalkový, na půdu dlážděnou půdovkami vedou nezdobené kované dveře. Krov přestaven na bytové prostory.