měšťanský dům

Dvoupatrový řadový dům o pěti okenních osách se dvěma oblouky arkád. Průčelí má oranžovou fasádu s bílými architektonickými prvky, přízemí je hnědé. Horizontální členění zajišťuje profilovaná kordonová římsa nad přízemím, průběžná podokenní římsa a kordonová římsa prvního patra, ukončuje mohutná korunní římsa se zubořezem. Přízemí prolomeno dvěma oblouky polokruhově sklenutých arkád. Pilíře na soklech s římsovými hlavicemi. Čtyřtabulková křížová okna prvního patra spočívají na průběžné podokenní římse, jsou osazena do profilovaných šambrán s plochým podloženým klenákem ve vrcholu. Po stranách je lemují úzké lišty s vpadlými poli, vrcholící žlábkovanými volutovými konzolkami, které nesou suprafenestru v podobě segmentového (1.,3.,5. okenní osa) a trojúhelného (2. a 4. okenní osa) štítu. Typová okna druhého patra na společné římse, zasazena do profilovaných šambrán s parapetní výplní v podobě lambrekýnu. Ve třetí ose prvního patra předstupuje před fasádu balkon, nesený třemi krakorci s osmicípým listovým motivem, se zdobným zábradlím. Podloubí je zaklenuto dvěma poli křížové klenby. Stěna přízemí prolomena vpravo portálem s profilovaným polokruhovým záklenkem, odrazníky a římsovými hlavicemi. Ve vrcholu záklenku klenák s oválným zrcadlem s nápisem „K S“ . Dvoukřídlé dveře s dělenými nadsvětlíky se sluncovým motivem ve vnitřním rohu. Pod římsou s vejcovcem obdélné rámy s rozetkou. Vlevo okenní otvor se segmentovým záklenkem a novodobou výplní. Dvoupatrové dvorní průčelí o čtyřech okenních osách s jednopatrovou přístavbou ve 4. ose. Hladká bílá fasáda bez architektonického členění. Plastová okna osazena ve výřezech bez šambrán. V 1. ose přízemí vstup se segmentovým záklenkem. Valbová střecha s eternitovou krytinou. Krov upraven na kancelářské prostory.