měšťanský dům s dvorními arkádami

Trojpatrový dvoutraktový, částečně podsklepený řadový dům. Suterén se nachází pod přední částí objektu, zaklenut valenými klenbami, propojený s historizujícím trojramenným centrálním schodištěm úzkými chodbičkami. Přízemí je po levé straně plochostropé, spojeno samostatným novodobým trojramenným schodištěm s prostory v patře. Po pravé straně objektu se nachází křížově a valeně zaklenutá vstupní chodba s bočním úzkým schodištěm do sklepa. Na ni navazuje úzká, valeně zaklenutá chodbička do dvora. Zadní prostory jsou klenuty křížovými klenbami. V patrech jsou všechny prostory plochostropé, kromě úzké, valeně zaklenuté chodbičky do prostoru dvorní arkády. Třetí patro je částečně vestavěné do prostoru krovu, tvořeného hambálkovou konstrukcí se středním nosným sloupem. Dvorní fasáda je jednoduchá hladká s průběžnými podokenními římsami a novodobými širokými obdélnými okny. Dvůr je vydlážděn obdélnými betonovými dlaždicemi. Boční dvorní fasády jsou tvořeny pravidelně se střídajícími bočním pilířem, zaklenutými valenými klenbami a nesoucími zastřešené arkády. Fasáda do náměstí je jednoduchá hladká. Ve vodorovně bosovaném přízemí se nachází po levé straně novodobý celoprosklený prostorově zapuštěný obdélníkový výkladec. Po pravé straně je umístěn kamenný renesanční portál, se vstupem polokruhově zaklenutým, zdobeným diamantovým řezem završený vrcholovým klenákem s maskou lva. V bohatě zdobeném štítu, rozčleněném na tři stejné díly. Střední díl je vyšší než oba boční, po krajích nesen volutovými sloupy s polopostavami divých mužů, uprostřed ve volutové kartuši bohatě zdobený erb. Polokruhový štít je zdoben volutově zakončenými akantovými listy. Na bočních rovných římsách jsou posazeny menší obelisky a v rozích postavy sedících žen se zkříženýma nohama. Okna prvního patra jsou sdružená trojitá, spojená profilovanými římsami se spojenými rovnými nadokenními a podokenními římsami. Okna druhého patra jsou čtyřosá, posazena na průběžnou podokenní římsu. Vysoký rovný štít zakrývá na něj kolmou polovalbovou střechu, tvořenou hambálkovou konstrukcí.