měšťanský dům

Jednopatrový nárožní dům o čtyřech okenních osách s atikovým patrem a dvěma oblouky arkád. Průčelí má bílou fasádu, přízemí a architektonické detaily jsou žluté. Horizontálně členěno profilovanou kordonovou římsou nad přízemím a ukončeno profilovanou korunní římsou. Vertikální členění zajišťují lizény na nárožích a mezi okenními osami. Křížová okna prvého patra a žaluziová okna atikového patra osazena do odstupněných šambrán s jednoduchými parapety. Dům je napojen čtyřmi prampouchy na dům čp. 69. Boční průčelí s hladkou fasádou, třemi typovými okny v jednoduchých výřezech v patře a pravoúhlým vstupním otvorem v přízemí. Podloubí je zaklenuto dvěma poli placek, oddělených pasem. Stěna přízemí prolomena novodobým výkladcem. Jednopatrové dvorní průčelí o čtyřech okenních osách s bílou fasádou bez architektonického členění. Dvouosá okna osazena do výřezu bez šambrány. Sedlová zvalbená střecha s hřebenem kolmo na průčelí s eternitovou krytinou.