městský dům, s omezením: bez zadního traktu s pavlačí

Řadový, jednopatrový dům s horním polopatrem, o sedmi osách, střecha sedlová, kryta pálenou taškou. Uprostřed přízemí poněkud vlevo vjezd s půlkruhově zakončeným otvorem orámovaným v oblouku plochou archivoltou, na úsecích římsy a po stranách kamennými pilířky. Mezipatrová římsa bývala nad branou vlnovitě vzdutá a její profil vytvářel část římsové, čabrakové hlavice svazkových pilastrů po stranách brány. Nad pilastry je štuková šištice. Levé dvě osy přízemí zabírají obdélná okna, vpravo ve dvou širokých otvorech dvě dvojice sdružených oken, dělených však pouze v dřevěné konstrukci. I.patro i polopatro (navzájem oddělená římsou) kdysi členily lisenové rámy mezi jednotlivými osami s výjimkou 3. a 4. osy nad branou vjezdu, které byly ve společném poli a v I.patře je mezi ně vložen výklenek se soškou. Okna v I.patře mají přímé nadokenní římsy na konsolách a pod nimi, mezi konsolami, štukové novogotické mřížkování. V polopatře členěném lisenovými rámy s oble vykrojenými kouty se v osách uplatňují okénka téměř čtvercová, o 4 tabulkách. Profilovaná korunní římsa je podepřená řadou hranolovitých konzol.