Americký strážní dům

Přízemní budova na obdélném půdorysu zastřešená valbovou střechou s pálenou krytinou. Hlavní průčelí je otočeno do parku, je členěno osmi osami. Střední část hlavního průčelí tvoří trojice oken, která vystupuje do popředí mělkým rizalitem. Okna mají nadokenní i podokenní římsu a vpadlou podokenní výplň. Mezi okny jsou dva probrané pilastry, rizalit je ukončen profilovanou římsou. Vlevo od rizalitu jsou jedny dveře a okno, vpravo jsou dvě okna a jeden vstup. Okno vpravo přiléhající k rizalitu bylo dodatečně proraženo, narušuje pravidelnou osnovu průčelí. Plocha průčelí je členěna pásovou rustikou, nároží jsou armována kachli s rostlinným ornamentem. Průčelí je ukončeno korunní římsou se zvonovitou žlábkovnicí. Ve střeše jsou dva vikýřky ve tvaru volského oka. Boční fasády jsou členěny dvěmi slepými okny, zadní fasáda má tři okenní osy a dva půlkruhové rizality. Okna jsou šestitabulková s vnějšími křídly v líci fasády.