zvonice

Uprostřed návsi je postavena věž na čtvercovém půdorysu. Stavba má zvýrazněnou odstupněnou trnož, fasády jsou hladké, prolomené obdélným vstupem na východní straně a ve zvonicovém patře čtyřmi okenními otvory završenými stlačenými oblouky. Otvory jsou lemovány jednoduchou šambránou, nároží jsou zvýrazněna lezénovými rámy, fasáda je završena profilovanou korunní římsou. V oknech jsou osazeny dřevěné žaluziové okenní výplně, vstupní vrata jsou dřevěná, diagonálně členěná. V interiéru je kamenná podlaha, dřevěná zvonová stolice nese letopočet 1739. Stanová střecha s okosenými hranami přechází do polygonální lucerny otevřené osmi oválnými okénky, z bohatě odstupněné římsy vystupují nad okénky profilované klenáky. Nad lucernou pokračuje stanová střecha s okosením, v jejím vrcholu je osazena makovice s dvouramenným křížem. Krytina je pálená taška bobrovka.