hospodářské stavení

Hospodářské stavení přiléhá ze západu k obytnému objektu s průjezdem, jedná se o zděnou stavbu nad obdélným půdorysem a se sedlovou střechou pokrytou deskami z vlnitého eternitu. V průčelí do dvora dva pravoúhlé vjezdy, ve východní krajní ose obdélný vstup s tesařským ostěním a s dvoukřídlými dveřmi. Omítky lokálně narušené a pod opadanými místy vidět cihelné zdivo. Západní štítové průčelí hladké, pod opadanou omítkou vidět cihelné zdivo a v něm dva malé zaslepené okenní otvory se segmentovým záklenkem. Severní podélné průčelí hladké, pod opadanou omítkou vidět cihelné zdivo a v levé části malý zaslepený okenní otvor se segmentovým záklenkem, pravou část stále zakrývá hladká omítka. Zaslepené otvory připomínají sýpková okénka.