měšťanský dům

Jednopatrový, čtyřosý řadový dům s pozdně klasicistním průčelím má v levé krajní ose v přízemí zachován kamenný vstupní portál. Portál je pravoúhlý, s vysazenou nadřímsou na konzolách a původními dvoukřídlými dveřmi, zdobenými čtvercovými profilovanými výplněmi. Horní výplně jsou prosklené. Nad portálovou římsou jsou umístěny prvky akroterií. Původně novodobými zásahy redukovaná fasáda byla při poslední celkové obnově doplněna kordonovou římsou a šambránami oken. Korunní římsa s řadou štíhlých konzol je původní. Mezi druhou a třetí osou prvního patra je druhotně vyhloubená zasklená nika s kopií sochy Šternberské madony. Dvorní průčelí je nověji upravené. Přízemní křídlo na severní straně dvora je bez památkových detailů, zcela novodobě přestavěné. Do ulice má dům podélně orientovanou sedlovou střechu, do dvora byla původně soustava střech pultových, se zděným štítem na levé straně, po roce 2007 byla zadní část domu upravena a zastřešena jednou pultovou střechou s orientací do dvora.