kostel sv. Alžběty

Jednolodní neorientovaná síňová stavba obdélného půdorysu s odsazeným, polygonálně zakončeným presbytářem. Průčelí presbytáře je členěno odstupňovanými opěrnými pilíři se stříškou a prolomeno po stranách třemi okenními osami, okna zakončena lomenými oblouky. Závěr presbytáře je prolomen jedním kruhovým okenním otvorem, postranní osy bez oken. Průčelí lodi je prolomeno třemi okenními osami půlkruhově zaklenutými, s profilovanou šambránou. Vstupní průčelí je členěno zdvojenými pilastry, pravoúhlý vstup lemuje šambrána s lištou a ušima, ve vlysu nadpraží feston, portál zakončen rozeklanou římsou. Nad vstupem velké pravoúhlé okno lemované šmabránou s lištou a ušima. Prolamované kladí nese volutový štít s piniovými šiškami v nároží. Uprostřed štítu půlkruhově zakončená nika. Profilovaná korunní římsa nese segmentový štítový nástavec. Střechy lodi i presbytáře jsou sedlové, nad závěrem presbytáře zvalbené. Nad presbytářem sanktusník se stanovou stříškou.