zámek

Východně od centrálního náměstí uprostřed přírodně krajinářského parku situovaný čtyřkřídlý objekt. Jednopodlažní nepravidelná jednotraktová křídla jsou obestavěna okolo obdélného nádvoří . Vstup do objektu je řešen v jihozápadním křídle mírně vysunutým bosovaným vchodem. Za portálem je valeně sklenutý vjezd vedoucí na nádvoří ze tří stran otevřeným přízemním arkádovým loubím, přičemž pouze v jihovýchodním křídle se jedná o podloubí pravé, ostatní dvě jsou zaslepená. Právě toto křídlo je architektonicky nejzajímavější. Do jižního rohu je inkorporovaná válcová věžice a jihovýchodní průčelí je vyvrcholeno půlkruhovým ustupujícím štítem členěným pilastry s vegetabilním dekorem a stylizovanými mušlemi. Vnitřní prostory objektu v přízemí jsou klenuty valeně, v patře jsou místnosti plochostropé.