kostel sv. Josefa

Jednolodní neorientovaná stavba s pětibokým závěrem. Na jižní straně k němu těsně přiléhá přízemní sakristie (je součástí pozemku parc. č. 42 st.). K ní je přistavěna sousední hasičská zbrojnice. Věž na severní straně předstupuje loď a je podepřena bočními schodišti. V severním průčelí tvoří fasádu mělký souměrný rizalit, v jehož středové ose jsou prolomeny vstupní otvor, kruhové okno, okno s půlkruhovým záklenkem a totéž těsně ciferníky věžních hodin. Sedlové zastřešení je nad bočními schodišti ustoupeno a tvarováno podle schematicky tvarovaných volutových křídel. Nad lodí je do vrcholu postaven sanktusník s lucernou a makovicí. Střecha nad věží je helmicová s polygonální lucernou a křížem. Nad presbytářem je trojitě zvalbená střecha. Střechu kryjí maloformátové eternitové šablony, na věži a sanktusníku je plech. Boční průčelí člení pravoúhlé lizénové rámy a okenní otvory s půlkruhovými záklenky ve dvou (východní průčelí) a třech osách (západní průčelí). Korunní římsa je bohatě profilována. Ostění hlavního vchodu, jeho překladová pískovcová část, nese dataci „1832“. Omítky jsou hladké z břízolitu.