stodola

Stodola má konstrukci dřevěnou, o čtyřech polích, k okapní hraně kolmých. Trámy nad přízemím jsou podpírány sloupky. Vezděné jsou do ní dvě místnůstky v jejím jihozápadním rohu, s vazbou na komoru obytného domu. Z čela je bedněná, vlevo částečně zalištovaná, s dveřmi, bez barevného rozlišení, vpravo vrata zabedněná nově, bez lišt. Zezadu je zděná polovina fasády hrubě omítaná (dvě místnůstky za komorou), druhá polovina bedněná, zalištovaná, barevně rozlišená shodně s přední částí. Nachází se zde bedněné zalištované dveře a okénko zavřené vloženou okenicí. Střecha stodoly má novou keramickou taškovou pálenou krytinu v cihelné barvě. Podlaha levé dvojdílné perny stodoly je prkenná, oddělená dřevěnou oplotní.