hřbitov

Hřbitov z roku 1720 se rozprostírá okolo farního kostela a je obehnaný zděnou ohradní zdí, do které jsou vestavěné tři hřbitovní kaple čtvercového půdorysu (dvě na východní a jedna na západní straně), zastřešené čtyřbokými stanovými střechami s námětky a se čtyřbokými nástavci, s krytinou z dřevěných šindelů, završenými makovicemi a dvouramennými kříži. Průčelí všech tří hřbitovních kaplí jsou hladká, na osu prolomená pravoúhlými vchody v kamenném profilovaném ostění. Podstřešní římsy jsou profilované. Vchod na hřbitov pro pěší je situován v jihozápadním rohu, vjezdová vrata zhruba v polovině východní ohradní zdi. Jižní ohradní zeď je kamenná s cihelným krytem hřebene. Jižní část východní ohradní zdi, po vrata v obloukovém portálu, je kamenná s kamennými krycími deskami na koruně zdiva. Severní část východní ohradní zdi, severní a západní ohradní zeď jsou vyzděné z cihel s omítnutým venkovním lícem a s betonovou krycí stříškou na hřebeni zdi. V současné době slouží hřbitov svému účelu také i pro sousední obce Kozlov a Věžnice. Interiéry a exteriéry hřbitovních kaplí byly v roce 1998 opravené současně s kostelem. Ohradní zdi jsou v uspokojivém stavu s drobnými statickými poruchami.