zvonice

Zvonice stojí ve stráni J od kostela, při silnici na Bělou pod Bezdězem. Jde o jednopatrovou stavbu čtvercového půdorysu na podezdívce z lomového kamene, omítnutého světlešedou omítkou. Patro je roubené z hranolově tesaných trámů, spojených plátováním na rybinu. Exteriér je prostý s nízkým soklem a hlavní dřevěnou profilovanou římsou. Na J straně je ve zděné části mimo hlavní osu prolomen pravoúhlý vchod s trámovými zárubněmi, překladem a jednokřídlými dveřmi ze svisle kladených prken. V roubené části se ve všech stranách otevírá čtvercové okno v trámových zárubních. Všechna okna jsou svisle zabedněna prkny. Střecha objektu je jehlancová, krytá šindelem. Na jejím vrcholu je umístěn kovový křížek. Zvony chybí.