zvonice

Kaple stojí v SV - parkově upravené části trojúhelníkové návsi, obklopená vzrostlými stromy. Jedná se o nevelký, samostatně stojící zděný objekt (lomové zdivo) na půdorysu čtverce, krytý oplechovanou stanovou střechou s osmibokou lucernou ve vrcholu s cibulovou stříškou a makovičkou s patriarchálním křížem. Prosté fasády se zaoblenými rohy lizénovými pásy (je pravděpodobné, že členění bylo zjednodušeno při některé z novodobých oprav) nově nahozené bílou omítkou jsou členěny pouze mírně odsazeným soklem a šikmo vystupující korunní římsou. Hlavním vstup, orientovaný směrem k JZ, pravoúhlým portálkem je uzavřen jednokřídlými dveřmi s vyřezávaným laťováním v horní části. Plochostropý interiér je osvětlen jedním obdélným oknem na SZ straně.