Objekt č.p. 1285, bývalý druhý pavilon mužstva, je koncipován zcela shodně s objektem č.p. 1283. Jedná se tedy o zděnou omítnutou jednopatrovou budovu obdélné dispozice, s rizality na krajích severozápadní a jihovýchodní fasády a jedním výrazným o patro vyšším rizalitem mezi nimi. Střecha mansardová, krytá frankfurtskými šablonami z ocel. plechu. Všechna průčelí jsou členěna pilastry s volutovými hlavicemi nesoucími kladí s hladkým vlysem a profilovanou korunní římsou. Okenní a dveřní otvory jsou rámovány šambránami se svazkovými hlavními klenáky, které jsou zhotoveny z cihelných tvarovek, výplně novodobé. Uprostřed jihovýchodního průčelí vystupuje pětiosý rizalit, jednotlivé osy jsou v rytmu 2+1+2. Trojúhelníkový štít rizalitu je v ose prolomen půlkruhově ukončeným okenním otvorem. Po stranách rizalitu je fasáda prolomena okenními otvory ve třech osách. Boční rizality jihovýchodního průčelí jsou tříosé. Nad profilovanou korunní římsou se zdvihá segmentový, téměř půlkruhový, štít. Jihozápadní a severovýchodní průčelí bočních křídel jsou dvouosá s pilastry po stranách. Severozápadní fasády bočních rizalitů jsou identická s jihovýchodními. Ve středu severozápadního je výrazný rizalit členěný okenními otvory v rytmu 1+2+1, přičemž v jeho ose v přízemí jsou vstupní dveře. Boční stěny rizalitu (jihozápadní a severovýchodní) jsou dvouosé. Průčelí po stranách rizalitu jsou trojosá, ve středí ose v přízemí je vstupní otvor, ostatní otvory jsou okenní. Rizality na okrajích severozápadní fasády jsou shodné s jihovýchodními. Interiér je v současné době nepřístupný, dá se ale předpokládat, že je zachovaný v podobném stavu, jako u předchozí budovy.