Dům se nachází při severovýchodním okraji areálu. Je to zděná omítaná patrová podsklepená stavba obdélného půdorysu s rizalitem v jihozápadním a severovýchodním průčelí. Střecha je valbová, nad rizality mansardová, krytá frankfurtskými šablonami z ocel. plechu. Nároží jednotlivých průčelí a rizalitů mají pilastry s volutovými hlavicemi nesoucími kladí s hladkým vlysem. Okenní a dveřní otvory jsou rámovány šambránami z cihelných tvarovek s podokenní římsou a svazkovými hlavními klenáky. Okenní a dveřní výplně jsou novodobé. Rizalit v hlavním severovýchodním průčelí je pětiosý s rytmem 1+1+3. Nad středem je ukončen odsazeným trojúhelníkovým tympanonem, jehož frontispitium je prolomeno jedním obdélným okenním otvorem. Průčelí po obou stranách rizalitu jsou v přízemí dvouosá, v patře mají jedno široké trojdílné okno. Jihovýchodní průčelí má jednu okenní osu, přičemž v přízemí je o okno více, severovýchodně od okna v ose. Severozápadní průčelí je členěno pouze pilastry bez okenních otvorů. Čtyřosý rizalit v jihozápadním vstupním průčelí dělí na dvě poloviny na obdélném půdorysu stojící jednoosý schodišťový přístavek s lizénovým rámem a ukončený trojúhelníkovým štítem pod sedlovou střechou. Průčelí po stranách rizalitu jsou v podstatě dvouosá. Vstupy do budovy jsou buď dveřmi na mezipodestu schodišťového přístavku, nebo po předstupujícím schodišti dveřmi ve čtvrté ose rizalitu.