zámek

Zámek tvoří patrová volně stojící, čtyřkřídlá, dvoutraktová budova, uzavírající obdélné nádvoří. Vnější fasády jsou členěny velkým pilastrovým řádem, prolomeny obdélnými okny s mělce profilovanou šambránou. V ose zahradního křídla je rizalit završený štítem, na nárožích pilastry s jónskými hlavicemi. V rizalitu bosovaný portál se segmentovým záklenkem vedoucí do průjezdu. Místnosti v přízemí jsou zaklenuty valeně s výsečemi, v patře jsou plochostropé. V patře západního křídla jsou ve dvou místnostech dochovány původní stropy. Jejich rovný podhled na vysokých fabionech zdobí zrcadlové rámy a akantové rozviliny. Fragment štukové výzdoby lze spatřit i ve výklenku chodby nad průjezdem. Klasicistní severní křídlo má obě průčelí členěna kordónovou římsou, v přízemí pásová rustika a půlkruhově zaklenutá okna. Do nádvoří obrácená chodba je zaklenuta valeně s dotýkajícími se výsečemi. Pokoje plochostropé, upravené ve 20. století. Ve východní části se nachází poloválcový útvar vřetenového reprezentačního schodiště do patra.