kaple se zvonicí

Kaple je volně stojící sakrální stavba obdélného půdorysu s rovným závěrem a s představenou jednopatrovou věží zvonice. V čelní stěně věže je v ose prolomen segmentově zaklenutý vstup, boční stěny a závěr jsou prolomeny segmentově zaklenutými většími okny a malými obdélnými okénky. Zvonicové patro je do všech čtyř stran prolomeno půlkruhově zaklenutými okny a je ukončeno trojúhelným štítem. Sokl stavby tvoří nízká hmotově odlišená podezdívka, fasády přízemí i věže jsou členěny vertikálně lizénami v nárožích a horizontálně profilovanými korunními římsami. Okenní otvory i vstup zdůrazňují ploché šambrány, sledující jejich tvar. Fasáda je provedena v bílé barvě, okna a dvoukřídlé vstupní dveře s lunetovým nadsvětlíkem jsou opatřena tmavě červeným nátěrem. Na čelním průčelí zvonicového patra pod oknem malovaný jetelový kříž s monogramem IHS a datací 1881. Střecha kaple sedlová, nad závěrem zvalbená, střecha zvonice sedlová s pálenou střešní krytinou. Interiér kaple plochostropý, na podlaze je položena cihlová dlažba.