měšťanský dům

Dvoutraktový patrový řadový dům s vysokou atikou, zakrývající sedlovou střechu. Fasáda do ulice je trojosá se vstupem v levé ose, přístupným po venkovním pískovcovém schodišti. Klasicistní pískovcový portál tvořený dvěma pilastry s jednoduchými hlavicemi, nesoucími segmentovou archiovoltu s vrcholovým klenákem. Okna přízemí a patra jsou zdobena profilovanou štukovou šambránou s vysokou nadokenní římsou, posazena na pískovcové podokenní římsy. Menší střední okno a dvě krajní zazděná okna v atice jsou zdobena pouze profilovaným pískovcovým ostěním a podokenní římsou. Korunní římsa je zjednodušeně profilovaná. Fasáda do dvora je čtyřosá, jednoduchá, hladká. Zdi jsou památkově chráněné v rámci MPR.