nájemní dům

Rohový dvoupatrový dům na půdoryse písmene L. Průčelí do ul. Štefánikovy člení tři okenní osy, z nichž třetí je v mělkém rizalitu se čtyřdílnými okny. Do ul. A. Macka okenních os šest se středním mělkým dvouosým rizalitem završeným nízkou atikou. Přízemí provedeno s pásovou bosáží v omítce. Dvoudílná obdélná okna na podokenních římsách na konzolkách s maskaronem, ve špaletách, s profilovanými šambránami. Ve třetí ose do ul. A. Macka, prolomen v rizalitu úzký vstup. Okna prvního patra, odděleného kordonovou římsou, s balustrádou v parapetních výplních, s lištovými šambránami a trojúhelníkovými frontony na vegetabilních konzolách, spočívají na parapetní římse. Okenní otvory ve třetím patře na podokenních římsách na konzolkách s maskaronem a s profilovanými tvarovanými šambránami. Korunní římsa se zubořezem a vejcovcem nese sedlovou střechu.