dům

Zděný, patrový dům č.p. 110 souvisí s vedlejším domem č.p. 109. Objekt je otočen do prostoru náměstí širší okapní stranou, na které jsou čtyři okenní osy. Hlavní vstup do domu je posunutý nesymetricky na pravou stranu. Opticky je zdůrazněn kamenným, pravoúhlým portálem. Okna v patře domu jsou jednoduchá, dvoukřídlá a dvoutabulková. Chybí ostění a parapety. V přízemí domu je umístěn obchod. Fasáda je hladká, dělena pouze horizontálně patrovou zaoblenou římsou, parapetní římsou a korunní římsou zdobenou zubořezem. Střecha sedlová s jedním komínem kryta eternitem. V zadní části domu v prostoru zahrady byla postavena nová dřevěná terasa. Fasádní nátěr okrový, dělící fasádní prvky bílé, okna bílá, dveře novější, dřevěné, hnědé. Dům je podsklepen.