správní budova

Volně stojící patrová budova obdélného půdorysu krytá vysokou valbovou střechou. Severní a západní průčelí člení zešikmený předstupující vysoký sokl ukončený až profilovanou kordonovou římsou oddělující přízemí od patra. sokl čelněný rustikovanými lizénami je prolomen pravoúhlými okenními otvry v hlubokých segmentově zaklenutých špaletách. Severní a západní průčelí v patře členěné pilastry s římsovými hlavicemi (na nárožích sdruženými) je prolomeno pravoúhlými okenními otvory s profilovanými šambránami, profilovanými parapetními a profiovanými zalamovanými segmentově vypjatými návojovými římsami. Pod návojovými římsami se nachází suprafenestry s vystupujícími plochami z hrubého omítnutí vymezené na bočních stranách kanelovanými lizénami. Jižní průčelí je hladké. Východní průčelí až na severní část s jednou osou s dochovaným členěním jako na severním a západním průčelí je rovněž hladké, členěné v přízemí opěrným pilířem a prolomené pravoúhlými okenními otvory a vstupy. Průčelí završuje bohatě profilovaná vyložená korunní římsa. Valbová střecha je kryta bobrovkou. Přízemí je zaklenuto valeně s výsečemi, patro je plochostropé.