dům

Řadový patrový dům obdélného půdorysu se kratším průčelím obrací do Děkanské ulice. Hřeben sedlové střechy kryté asfaltovým šindelem je s touto ulicí rovnoběžný. Na počátku 40. let 20. století bylo do půdního prostoru vestavěno obytné podkroví prosvětlené průběžným vikýřem. Fasádu domu člení patrová římsa s meandrovým motivem a bosovaná nároží. Ke zdobným prvkům dále patří profilované nadokenní římsy nesené volutovými konzolkami a parapetní výplně s centrální rozetou v hrubé omítce. Vstupní pískovcový portál zakončuje stlačený oblouk s klenákem se zobrazeným domovním číslem. Vpravo od portálu se nachází segmentově zakončený výkladec a v levé části domu vjezd do garáže, která byla vybudována na počátku 60. let 20. století místo zrušeného obchodu. Objekt je součástí městské památkové zóny.