městský dům

Dvoupatrový zděný řadový dům na obdélném půdorysu, podsklepený. Uliční průčelí o 2 okenních osách se štítem, kryjícím příčnou sedlovou střechu. Stojí na menší velmi úzké parcele s drobným obdélným dvorem, ohraničeným vysokými hladce omítnutými zdmi. Hladká uliční fasáda je ukončena profilovanou korunní římsou, nad níž vystupuje segmentem zakončený štít s bočními křídly. V přízemí v ose kamenný polokruhem zaklenutý portál, nad ním v obou patrech dvojice sdružených obdélných oken v plochých šambránách se společnou přímou profilovanou podokenní římsou. Štít má po stranách šikmo seříznutá křídla, jeho střed je rámován lisénami, prolomen obdélníkovým oknem v ploché šambráně a ukončen vzedmutou profilovanou římsou. Severní dvorní dvouosé průčelí má fasády hladké, zakončené trojúhelným štítem, druhé patro je vysunuto do dvora, podklenuto pruskou klenbou a ohraničeno v líci fasády stlačeným pasem. Do přízemí půlkruhově ukončený vstup, vpravo obdélné okno. V prvním patře dvě obdélná okna, ve druhém patře v ose jedno okno.