kostel Všech svatých

Kostel stojí izolovaně zhruba uprostřed obce v mírně svažitém terénu, klesajícím k jihu, okolo kostela nepravidelná zatravněná plocha s několika vzrostlejšími listnatými stromy a okrasnými keři. Volně stojící jednolodní orientovaná zděná omítaná stavba s hranolovou věží v západním průčelí, polygonálním presbytáře o pěti stranách osmiúhelníka bez opěráků a obdélnou sakristií při severním boku presbytáře. Střecha lodi a presbytáře sedlová o společném hřebenu, nad polygonem závěru valbová, na sakristii pultová, krytá keramickými esovkami, na věži cibulovitá střecha s nízkou lucernou a stanovou stříškou nad ní, pobitá plechem. Stěny hladké s kvádrovými nárožními armaturami, hlavní římsa u lodi a presbytáře společná, fabionová s oblounkem, korunní římsa věže profilovaná. Okna lodi a presbytáře lomená, proti západní kruchtě z jihu a severu po menším okénku sedlového tvaru (obdobné z boku do podvěží), ve 2. a 3. podlaží věže štěrbinová okénka, v horním patře obdélná, půlkruhově ukončená v plochých rámech s náběžními úseky. Pouze na východní straně okno není – zasahuje sem starší strmý trojúhelný štít. Od západu kamenný téměř půlkruhově zakončený skosený portálek do podvěží, na severním boku věže vnější zděné schodiště na kruchtu , v jižní stěně lodi lomený profilovaný portál se sedlovým vstupním otvorem a prázdným tympanonem.