zámek

Čtyřkřídlý patrový objekt komponovaný kolem obdélného nádvoří s arkádovými ochozy stojí v SZ části areálu. Tři (údajně starší) křídla zámku jsou kryta mansardovou střechou, mírně předstupující V křídlo je kryto nízkou sedlovou střechou. Hlavní vstup ve středu S průčelí je zvýrazněn patrovou nástavbou s nízkou sedlovou střechou a jehlanovou věžičkou. Všechny střechy jsou kryty plechem. Vnější průčelí jsou pravidelně členěna obdélnými okny, průčelí do nádvoří arkádami na pilířích (v přízemí zakončenými oblouky, v patře segmenty, J strana je otevřena zdvojenými okny). Fasády jsou prosté, rámované patrovou a profilovanou korunní římsou, pravidelně členěné lisenami a na nároží zvýrazněna rustikou. Severní průčelí je ve středu nad vstupem zvýrazněno mělkým 4 osým rizalitem, s nástavbou zakončenou trojúhelným frontonem s kruhovým otvorem. Vstup v S průčelí je otevřen párem segmentově zakončených bran (levá je zaslepená) rámovaných edikulovými portály. Zahradní J průčelí je zvýrazněno mělkým osmiosým rizalitem, v jehož středu je obloukový vstup do klenuté sally terreny s bohatou štukovou výzdobou.