radnice

Nárožní, do svahu vestavěná jednopatrová budova, krytá valbovou střechou s eternitovými šablonami, s příčným křídlem umístěným v ose průčelí a obráceným do ulice, krytým sedlovou střechou. Průčelí nečleněná, s okny ve vpadlých pravoúhlých rámech s podokenními římsami. V bočním průčelí k silnici je půlkruhový portál. Přízemí příčného křídla opatřeno půlkruhovým vstupem ve štítové stěně a 2 dvojicemi půlkruhových arkád v bočních stěnách. Nad bočními arkádami jsou z každé strany 2 okna, dvoukřídlá s podokenní profilovanou římsou a štukovým rámem s klenákem ve vrcholu. Ve štítu kruhový otvor. Vstupní dveře v dřevěném rámu, nad nimi malé obdélné okénko. Hlavní průčelí levého křídla se 3 dvoukřídlými okny s podokenní římsou a štukovým rámem s klenákem. Na kraji dvoukřídlá dřevěná vrata. Na hlavním průčelí 2 stejná okna, pod nimi 2 sklepní okénka. Průčelí ke komunikaci má 3 okenní osy, fasáda je lemována vystupujícím lisénovým rámem. Okna dvoukřídlá s podokenní římsou a štukovým rámem s klenákem. V přízemí dvoukřídlé dveře se štukovým rámem a okno se štukovým rámem s ušima a s mříží. Hlavní vstup v přízemí příčného křídla po krátkém schodišti.