dům

Objekt situovaný v ulici Československé armády, v městské památkové zóně, tvoří řadový dům a na něj navazující dvorní křídlo. Stavbu doplňují patrně pozdější dvorní přízemní přístavby. Základ bývalého hostince představuje patrový dům orientovaný podélným jihozápadním průčelím do ulice, který kryje polovalbová plechová střecha. Jednoduchou fasádu člení profilovaná patrová římsa a korunní římsa se zubořezem. Přibližně do jednoho metru výšky je přízemí obloženo kabřincem. V interiéru se nacházejí dvě provozovny se samostatnými vstupy. Novodobý vstup s výkladcem nalezneme z čelního pohledu v pravé části. Vlevo od něj se nachází původní vstup do budovy. Je zasazen v kamenném pravoúhlém portálu zdobeném dvěma štukovými růžicemi a římsou se zubořezem.