dům

Zděný patrový samostatně stojící podélně orientovaný objekt obdélného půdorysu kryje polovalbová střecha vyskládaná z tašek bobrovek a osazená vikýři ve tvaru volských ok. Fasádu domu opatřenou nevhodným novodobým cementovým nástřikem člení korunní římsa, nárožní lizénové rámce a jednoduché stuhové okenní šambrány. Uličnímu průčelí dominuje kamenný profilovaný portál zakončený stlačeným obloukem s výrazným klenákem. Horní díl portálu lemuje vavřínová girlanda provléknutá mušlí. Dvoukřídlé vstupní dveře se světlíkem a zdobnou mříží se dochovaly v původním řešení včetně kování. Vjezd do dvora, situovaný u severovýchodního nároží domu, tvoří dva žulové pilíře ukončené jehlancovými hlavicemi a dřevěná dvoukřídlá vrata. Objekt je součástí městské památkové zóny.