kostel sv. Josefa

Prostá neorientovaná jednolodní stavba novogotického výrazu, ze smíšeného zdiva, zpevněná na bocích a pětibokém presbytáři vždy čtyřmi opěrnými sloupy. Do lodi prolomeny tři páry hrotitých oken bez kružeb, do presbytáře dvě obdobná boční okna, za oltářem okrouhlé okno a v navazující sakristii s vlastním zadním vchodem dvě půlkulatá okna. Loď, presbytář a sakristie vně bíle omítnuty. Průčelí řešeno párem hrotitých oken a mezi nimi vchodem, sklenutým rovněž hrotitým obloukem. Dveře dvoukřídlé, novogotické, s dřevěným tympanonem s vyřezávanou gotizující ornamentikou a křížem, lemované ustupujícím novogotickým portálem. Průčelí z režného zdiva, ukončené strohou římsou, štít s prolomeným kruhovým vitrážovým oknem bíle omítnut. Střecha sedlová, oplechovaná, s věžičkou se třemi zvony nad kněžištěm. V interiéru nad vstupem kruchta na pilířích, kamenná dlažba znehodnocena v r. 2002 betonovou podlahou.