kaple Nanebevzetí Panny Marie

Uprostřed nádvoří stojící přibližně orientovaná jednolodní kaple. Lodní sálová stavba s polygonálně ukončeným presbytářem. K severní straně lodi přiléhá sakristie chráněná pultovou stříškou. V ose západního průčelí předstupuje mohutná hranolová věž. V západní části severního průčelí jsou patrné pozůstatky barokní kaple. Loď prosvětlena na jižní straně dvojicí a v kněžišti trojicí okenních otvorů, hrotitá okna jsou vsazená do vyžlabených profilovaných špalet. Výplně oken jsou vitrážová. Fasády vertikálně členěny pilastry s kompozitní hlavicí a horizontálně pásem se zubořezem. Podstřešní profilovaná římsa nese střechu sedlovou nad závěrem zvalbenou. Předstupující hranolová věž je na západě na osu otevřena gotizujícím portálem s dvoukřídlými dveřmi s nadsvětlíkem, nad nimi obdobně tvarovaný okenní otvor v hlubokém profilovaném záklenku. Vež ukončena profilovanou podstřešní římsou se zubořezem, na niž z každé strany dosedá trojúhelníkový ořímsovaný štít s reliéfem a křížem ve vrcholu. Věž krytá stanem a vyvrcholená křížem.