zámek

Jednopatrový objekt o třech křídlech kolem obdélného dvora, odděleného na čtvrté straně terasou od parku. Hlavní trakt s valbovou střechou má 17 okenních os, boční křídla se sedlovými střechami mají vně po sedmi, do dvora po pěti osách. Okna mají úzké profilované šambrány. Z hlavního průčelí vystupuje tříosý rizalit, členěný pilastry, nad jehož štítem je osmiboká vížka s cibulovou bání. Vnitřní dispozice hlavního traktu obsahuje v ose valeně klenutý průjezd, z něhož vpravo stoupá trojramenné schodiště do patra. Přízemí je podélně rozděleno chodbou s pruskými klenbami na pasy, chodba spojuje plochostropé místnosti. Levý trakt má v přízemí valené lunetové klenby, pravý trakt dřevěné trámové stropy. Místnosti v patře jsou vesměs plochostropé.