zámek

Základem zámeckého komplexu jsou čtyři patrová křídla okolo malého obdélného nádvoří ve východní části areálu. Tato část je nejstarší a je zde patrná řada gotických a renesančních prvků. Severovýchodně k nádvoří přilehá mohutná čtyřpatrová renesanční věž. Západně od nejstarší části komplexu stojí hlavní zámecké nádvoří obklopené rovněž čtyřmi jednopatrovými křídly. Jihozápadní křídlo je otevřeno patrovou arkádovou lodžií. Na něj západním směrem navazují dvě dlouhá terénně vyvýšená křídla, přičemž v severněji položeném křídle se nachází prostorný taneční sál v úrovni dvou podlaží. Jižní - vstupní arkádové nádvoří, na takřka čtvercovém půdorysu, je po stranách rámováno přízemními arkádovými ochozy. V prostoru se nachází torzo hranolové věže, která se zřítila.