měšťanský dům

Jednopatrový nárožní dům, boční fasáda osmiosá, v zadní části zvýšená, sedlové střechy se štítem nad hlavním průčelím. Hlavní průčelí je čtyřosé, dvě střední na velmi mělkém rizalitu. V parteru 4 osy, vpravo obdélná vrata. Tato úroveň pokryta pásovou rustikou, profilovaná kordonová římsa. Okna v patře: na parapetních výplních profilované podokenní římsy, profilované šambrány s uchy. Přímé profilované nadokenní římsy na konzolkách. Tříosé atikové patro: po stranách pouze okenní niky v ose obdélné okno protrhává hlavní profilovanou římsu nad osou štítu trojúhelníkový tympanon. Tympanon a hlavní římsa profilované se zubořezem. Boční fasáda bez členění novodobá s osmi osami s obdélnými okny s malovanou šambránou v patře i v přízemí. V přízemí se střídají okna se vstupy, u nároží dvě osy se segmentovými záklenky - v 1. vstup s dvoukřídlými krámskými vraty, ve druhé prosklené dveře. Za 2. osou zdivo přízemí mírně předstupuje.