ohradní zeď

Při ulici Českobrodské jsou v ohradní zdi západně a východně od hlavního objektu umístěny dvě zděné brány (pracovně označené jako brána I. a II). Vjezd s oválným pasem v pásové šambráně. Nad průběžným kordonem na vrcholu ohradní zdi je nad bránou obdélný nástavec s lisénovým rámcem ukončen úzkou hranolovou římsou. Obě brány mají zhruba shodné řešení. Brána II. východně od hlavního objektu byla druhotně zazděna, zůstal pouze menší obdélný vstupní otvor. Úsek zdi podél Českobrodské ulice je přísně osově řešený a svým architektonickým členěním navazuje na průčelí hlavní hostinské budovy. V západní části zeď přiléhá k hospodářskému objektu I. a tvoří tak vlastně součást jeho uličního štítového průčelí se dvěma okenními otvory. Slepá okna jsou pak ve východní části zdi vpravo od brány II.